Sfârşit de săptămână cu ochii vineţi

Sfârşit de săptămână cu ochii vineţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

13 bărbaţi şi două femei au ajuns vineri şi sâmbătă la Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi, unde au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate după ce au fost implicaţi în conflicte soldate cu agresiuni.

Două tinere, de 25 şi 26 de ani, au fost aduse la spital cu urme de lovituri la cap şi la faţă. Femeia de 25 de ani a refuzat internarea, alegând să plece acasă după ce a fost examinată. Cealaltă, din comuna Fârţăneşti, a fost internată într-una din secţiile de Chirurgie ale Judeţeanului, pentru a putea fi ţinută sub supraveghere medicală.

Dintre cei 13 bărbaţi bătuţi, 5 au fost internaţi în spital pentru tratament medical de specialitate şi pentru ca personalul medical să poată urmări mai bine evoluţia stării lor de sănătate. Este vorba despre un gălăţean de 54 de ani care avea lovituri în zona capului şi un traumatism toracic, şi care a fost internat în secţia de Neurochirurgie.

Al doilea este un tânăr de 23 de ani a fost internat vineri dimineaţa tot la Neurochirurgie din cauza loviturilor primite în zona capului şi a feţei. Un alt bărbat, de 32 de ani, a fost internat în secţia de Chirurgie toracică, cu o rană produsă de o înţepătură cu un obiect ascuţit în regiunea coastelor. Tot la Neurochirurgie a ajuns şi tânăr de 24 de ani, din Galaţi, cu urme de lovituri în zona feţei.

Un bărbat de 20 de ani din localitatea gălăţeană Smârdan nu a fost mai norocos, el fiind internat în secţia de Chirurgie a Judeţenului, cu o rană produsă de un cuţit în zona abdomenului.

Citit 1640 ori Ultima modificare Duminică, 18 Decembrie 2011 14:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.