Peste trei tone de cocs, trase pe dreapta

Peste trei tone de cocs, trase pe dreapta
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două bărbaţi din judeţul Buzău care transportau într-o autoutilitară peste 100 de saci încărcaţi cu cocs au fost prinşi de jandarmii gălăţeni în urma unei acţiuni care a avut loc sâmbătă dimineaţă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, autoutilitara supraîncărcată cu marfă circula pe strada Garofiţei din apropierea combinatului siderurgic. Şoferul maşinii înmatriculate în Buzău nu a putut prezenta acte justificative pentru cantitatea de 3,2 tone de cărbune cocsificat (111 saci) pe care o transporta. Atât şoferul cât şi un alt bărbat care era pasager în autoutilitară le-au spus jandarmilor că luaseră cărbunele de la aproximativ 10 persoane care locuiesc pe strada Garofiţei şi că plătiseră marfa cu aproape 1.600 de lei.

Jandarmii au predat cele 3,2 tone de cocs combinatului siderurgic ArcelorMittal şi au întocmit acte de depistare pentru C. Remus (27 ani) şi C. Vasile (32 ani), ambii din Bîscenii de Jos, Buzău. Poliţiştii Secţie 3 continuă cercetările şi să urmează să încadreze fapta conform legii.

Citit 1535 ori Ultima modificare Duminică, 18 Decembrie 2011 14:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.