Petreceri de Sfântul Ion încheiate pe paturile de spital

Petreceri de Sfântul Ion încheiate pe paturile de spital
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

10 persoane au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean în acest sfârşit de săptămână, după ce au fost agresate în diverse împrejurări. Este vorba despre două femei şi opt bărbaţi, care au avut nevoie de îngrijiri medicale. În cazul a trei dintre ei medicii de la Urgenţe au hotărât internarea, pentru a putea fi ţinuţi sub supraveghere.

Una dintre femei este o gălăţeancă de 61 de ani, care a fost adusă la Urgenţe vineri seara, în jurul orei 22.00, cu mai multe răni în partea superioară a corpului. Pentru că loviturile îi cauzaseră traumatisme severe, a fost nevoie ca victima să fie stabilizată şi dusă în secţia de Reanimare a Judeţeanului. Apoi, după ce doctorii au considerat că se află în afara oricărui pericol, a fost transferată într-una din clinicile de Chirurgie ale aceluiaşi spital, unde este ţinută sub supraveghere medicală.

Cealaltă femeie are 36 de ani şi este din comuna gălăţeană Frumuşiţa. Aceasta a fost adusă la spital vineri dimineaţă, cu mai multe urme de lovituri la cap şi faţă. După ce a fost examinată, femeia a fost lăsat să plece.

Internaţi şi recalcitranţi

Petru S., de 28 de ani, din Galaţi, a fost adus la spital sâmbătă după-amiază, cu o rană produsă de lovituri în zona capului. După ce rana i-a fost dezinfectată şi pansată, bărbatul a fost internat într-una din clinicile de Chirurgie ale Spitalului Judeţean.

Al doilea bărbat bătut, care a rămas internat în clinica de Neurochirurgie a Judeţeanului, este un gălăţean de 48 de ani, care a venit la Urgenţe sâmbătă noaptea, cu urme de lovituri în zona capului şi a feţei.

Ceilalţi şase gălăţeni care au fost aduşi la spital au vârste cuprinse între 24 şi 37 de ani. Dacă trei dintre aceştia nu au fost internaţi deoarece loviturile primite nu le afectaseră serios starea de sănătate, în cazul celorlalţi trei internarea nu a fost posibilă deoarece pacienţii nu au dorit să coopereze cu personalul medical, alegând să părăsească spitalul după ce rănile le-au fost pansate.

Citit 1445 ori Ultima modificare Duminică, 08 Ianuarie 2012 14:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.