Tecucean găsit spânzurat în locuinţa sa

Tecucean găsit spânzurat în locuinţa sa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Tecuci a fost găsit spânzurat în locuinţa sa, joi seara. „Printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 am fost solicitaţi să intervenim cu un echipaj, în vederea constatării decesului bărbatului”, ne-a informat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.
Nu se ştie ce l-a determinat pe tecucean să recurgă la acest gest extrem.

Citit 2092 ori Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2012 15:55

2 comentarii

 • postat de ady
  Vineri, 13 Ianuarie 2012 19:53
  Articol semnat de BASALIC.Da telefon la ambulanta,dati_mi si mie senzational va rog frumos ca imi pierd slujba(rau ati ajuns VL)
  0
  0
  Raportează
 • postat de weah ce natie!
  Vineri, 13 Ianuarie 2012 19:32
  asta e perspectiva acestei natiuni! streangu frate! aici au vrut si aici am ajuns ca fiecare dintre noi in disperare de cauza si de nu ne punem streangul fizic vorbin ne gandim in disperarea noastra ca viata in romania difera de la o zi la alta! asta e sinucidere curata faptul ca de la o zi la altsa nu imi mai permiti azi ce iti pemriteai ieri! rusine guvernanti imputzitzi ca ati fost in occident si ati putut vedea cum oamenii sunt relaxati, sunt optimisti, sunt increzatori si nu isi pot inchipui cum sa iti pui streangul de gat ca nu mai ai ce pune pe masa copiilor maine! asta ati vrut asta ati obtinut! sa va prind ca veniti cu campania electorala si sa imi auda urechile ca va fi mai bine, ca vom trai mai bine, ca vom depasi cea criza si ca romanul de rand va prospera ca va scuip in ochi! rusinea europei ce sunteti! weah!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.