Şase persoane agresate, în mai puţin de 24 de ore

Şase persoane agresate, în mai puţin de 24 de ore
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şase persoane au ajuns în mai puţin de 24 de ore la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, după ce au fost bătuţi, în diverse împrejurări. Primul este un gălăţean de 45 de ani, care s-a prezentat la camera de gardă joi dimineaţa, cu un traumatism în zona capului şi a feţei şi cu o fractură la unul dintre cartilajele nasului. După ce rănile i-au fost bandajate, bărbatul a fost lăsat să plece. A doua victimă este o femeie, de 32 de ani. Deşi avea urme vizibile de lovituri la cap şi faţă, ce necesitau internarea, pentru o supraveghere medicală atentă, gălăţeancă a refuzat acest lucru, alegând să se întoarcă acasă. Al treilea bătut a fost adus la spital joi, în cursul după-amiezii, tot cu urme de lovituri la cap şi faţă. După primele îngrijiri medicale el a fost trimis şi internat în clinica de Neurochirurgie a Judeţeanului, unde i se efectuează analizele corespunzătoare.

Tot la Neurochirurgie a ajuns şi Valentin G, de 22 de ani, în cursul dimineţii de vineri. Cu toate că am încercat să luăm legătura cu el, pentru a vedea ce i s-a întâmplat, tânărul nu a dorit să discute cu reprezentanţii presei.

Nici Daniel P., de 20 de ani, nu a vrut să rămână internat, deşi rănile pe care le căpătase în urma agresiunii erau destul de serioase. Cel de-al şaselea bătut are 34 de ani şi a ajuns la Urgenţe joi dimineaţa, cu un traumatism la cap. Deşi iniţial a fost internat la Neurochirurgie, el a fost externat în următoarele ore, deoarece starea sa de sănătate era bună.

Citit 1560 ori Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2012 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.