Vezi unde vor fi amplasate aparatele radar în acest weekend!

Vezi unde vor fi amplasate aparatele radar în acest weekend!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În acest sfârşit de săptămână vom avea radare atât în oraş, cât şi în judeţ. Conform purtătorului de cuvânt de la Poliţia Rutieră, subinspectorul Aurelian Ropotan, sâmbătă vor fi amplasate radare pe strada 1 Decembrie 1918, pe strada Stadionului şi pe strada N. Bălcescu.

„Vor fi echipaje şi pe DN 25 pe raza comunelor Braniştea şi Hanu Conachi, pe DN 26 la Vânători şi Tătarca, pe DE 581 la Cosmeşti, pe DN 24D la Bălăbăneşti şi pe DJ 251 la Matca şi Costache Negri. De asemenea, pot fi întâlnite radare şi în Tecuci, Bereşti şi Târgu Bujor. Echipajele pot fi întâlnite şi în mers, pe raza localităţilor menţionate.

Duminică vor fi amplasate aparate radar pe strada Cloşca, pe bulevardul Oţelarilo şi pe strada Henri Coandă. În judeţ vor fi echipaje pe DN 25, la Şendreni şi Tudor Vladimirescu, pe DN 26 la Tuluceşti şi Slobozia Oancea, pe DE 581 la Munteni, pe DN24D la Cuca şi pe DJ 251 la Pechea”, a completat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Poliţiştii de la Rutieră le recomandă participanţilor la trafic o atenţie sporită, mai ales pe timpul nopţii, la condiţiile de drum, mai ales că se anunţă vreme rea.

Citit 1377 ori Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2012 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.