Caz şocant la Cudalbi - O femeie si-a omorât copilul şi apoi s-a sinucis

Caz şocant la Cudalbi - O femeie si-a omorât copilul şi apoi s-a sinucis
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie de 31 de ani din Tecuci şi-a omorât copilul de doar patru luni şi apoi s-a sinucis. Drama s-a produs în comuna gălăţeană  Cudalbi, acolo unde locuiesc părinţii femeii. Primele informaţii din acest caz relevă faptul că aceasta şi-ar fi motivat decizia într-un bilet pe care l-a scris înainte să se sinucidă spunând că acel copil avea probleme grave de sănătate, probleme pentru care ea se simţea vinovată.

Femeia a mers cu copilul în vizită la părinţii ei din Cudalbi. Miercuri seara, înainte ca părinţii săi să se culce, aceasta a spus că vrea să facă baie copilului.

Joi dimineaţă, mama femeii respective şi-a găsit fiica spânzurată într-o anexă a gospodăriei. După şocul suferit, femeia a mai avut unul. Şi-a găsit şi nepoata decedată în albia în care ar fi trebuit să fie îmbăiată. Se pare că femeia şi-a îmbrăcat copilul, l-a aşezat în albie după care a turnat apă peste el. Din primele cercetări efectuate de procurori la faţa locului a reieşit faptul că micuţa ar fi murit înecată.

„Femeia şi copilul au fost găsite de fost găsite decedate dimineaţă. Femeia a lăsat un bilet prin care şi-a explicat gestul extrem. Cercetările continuă la faţa locului”, ne-a spus Alfredo Simionescu, purtătorul de cuvânt de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. Conform unor surse aflate la faţa locului, în biletul lăsat femeia şi-a cerut scuze faţă de părinţi şi faţă de soţul ei.

Surse apropiate anchetatorilor susţin că, din biletul lăsat de către tecuceancă reiese că aceasta se învinovăţea pentru că micuţa s-a născut bolnavă şi considera că soţul ei nu merită aşa ceva, fapt pentru care a recurs la gestul extrem.

Cercetările sunt continuate la faţa locului de poliţişti şi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Citit 4236 ori Ultima modificare Joi, 19 Ianuarie 2012 12:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.