55 de percheziţii în Galaţi, Brăila şi Vrancea / 18 contrabandişti de ţigări reţinuţi

55 de percheziţii în Galaţi, Brăila şi Vrancea / 18 contrabandişti de ţigări reţinuţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Optsprezece persoane au fost reţinute, iar şase au interdicţie a de părăsi localitatea de domiciliu în urma a 55 de percheziţii derulate în Brăila, Galaţi şi Vrancea la mai mulţi suspecţi de contrabandă cu ţigări, informează, joi, Poliţia Română, notează Mediafax.

În urma percheziţiilor care au avut loc, miercuri, 65 de persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări. De la locuinţele suspecţilor au fost ridicate 1.962 pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova, 34.641 lei, 7.260 euro şi 104 dolari, bani proveniţi din comercializarea ţigărilor. De asemenea, poliţiştii au mai ridicat pentru cercetări trei autoturisme de lux şi 300 grame de bijuterii.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Brăila au reţinut 18 persoane, pentru alte şase fiind dispusă măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu.

Cele 24 de persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 52 ani, din localităţile Brăila şi Galaţi, sunt cercetate pentru constituirea unui grup infracţional organizat în vederea săvârşirii de infracţiuni şi contrabandă calificată.

Suspecţii reţinuţi au fost duşi în Centrele de Reţinere şi Arest Preventiv ale IPJ Brăila şi Galaţi, urmând ca joi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Percheziţiile au fost derulate de poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Brăila, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, IPJ Brăila şi jandarmi de la IJJ Brăila, beneficiind de suportul operativ al Direcţiei de Operaţiuni Speciale – IGPR şi DGIPI.

Citit 3022 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.