Ameninţat cu cuţitul, un bărbat s-a aruncat de la etajul al doilea

Ameninţat cu cuţitul, un bărbat s-a aruncat de la etajul al doilea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Florian D., un gălăţean în vârstă de 29 de ani, s-a aruncat duminică de la etajul al II-lea al unui apartament, în timpul unei altercaţii cu o cunoştinţă. La locul producerii incidentului a fost chemat un echipaj al SMURD, care a transportat victima la spital. În momentul de faţă bărbatul se află internat în clinica de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă din Galaţi, în comă profundă.

Surse din cadrul Parchetului Galaţi ne-au spus că victima şi agresorul se aflau în apartamentul celui din urmă, în momentul în care între ei a izbucnit un conflict. În urma acestei altercaţii agresorul, Dan Valentin S., a devenit violent şi l-a ameninţat pe Florian D. cu un cuţit, spunându-i că dacă nu părăseşte imobilul îl va înjunghia. De teamă, bărbatul s-a refugiat în balcon şi, în momentul în care agresorul a venit după el, s-a aruncat de la geam.

Dan Valentin S. a fost deja reţinut cu propunerea de arestare preventivă, el fiind acuzat de tentativă de omor calificat şi de lipsire de libertate.

Medicii sunt rezervaţi

„Pacientul a suferit un şoc traumatic sever, manifestat printr-un traumatism toracic grav, prin fracturi la membre şi prin hemoragie craniană. Acum bărbatul se află în comă, starea sa fiind deosebit de gravă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale pacientului”, ne-a declarat dr. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Surse din interiorul spitalului ne-au spus că e posibil ca cearta să fi pornit de la faptul că agresorul era gelos din cauza unei presupuse legături între prietena sa şi victimă.

Citit 1667 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2012 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.