Telecomunicaţiile C.F.R. - tăiate la beţie

Telecomunicaţiile C.F.R. - tăiate la beţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţia Transporturi Galaţi a fost sesizată telefonic miercuri, de către operatorul telefonic Veronica M. (de la Telecomunicaţii Galaţi), în legătură cu faptul că circuitele telefonice care fac legătura între halta C.F.R. Tuluceşti şi Frumuşiţa, judeţul Galaţi, au fost întrerupte.

„Poliţiştii din cadrul serviciului Regional al Poliţiei Transporturi Galaţi şi un specialist în telecomunicaţii au cercetat zona, dar, din cauza vremii rele, nu a putut fi găsit imediat locul în care s-a produs defecţiunea”, declară agentul şef Ştefan Anastase: „Joi dimineaţă, specialiştii au constatat însă că la podul aerian C.F.R. (care face legătura între malurile pârâului din localitate), în apropierea staţiei C.F.R. Tuluceşti, între kilometrul 14+100 şi kilometrul 14+080, cablul interurban telefonic fusese secţionat de pe ambele maluri.

Cablul şi ţeava care îl protejau, în valoare de 8.000 de lei, fuseseră furate de către localnicii Cristian Popa, de 19 ani, Alin Creţu, de 18 ani şi Gigi-Marius H., de 17 ani. Cei trei sunt cercetaţi în libertate şi riscă o pedeapsă cu închisoarea între trei şi cinci ani”, încheie poliţistul.

„Ideea ne-a venit când eram la bar. Eram şi puţin ameţiţi… Trebuia să ducem ţeava la fier vechi; cablul l-am ascuns în pod, la abator”, povestesc băieţii: „De fapt, Cristian Popa a zis să furăm. Cum de ce? Pentru bani! Dacă am mai furat!? Da’ cum!… Dar nu de la C.F.R.”, chicotesc tinerii, care au, în ordinea numerelor de pe tricouri, câte şapte, şase şi cinci clase. Este bine că s-au limitat la furturi, nu?

Citit 1184 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.