Răzbunare politică sau simplă ciomăgeală?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ene Manoilă, unul dintre cei implicaţi în bătaia generalizată care a avut loc duminică după – amiaza, în centrul comunei Costache Negri, ne–a contactat pe adresa redacţiei pentru a-şi spune punctul de vedere în legătură cu desfăşurarea evenimentelor.

Bărbatul ne-a povestit că se afla pe terasa barului din localitate împreună cu fiul său, moment în care, la o masă învecinată cu a lor s-a aşezat Ştefan Neagu, împreună cu mai multe rude şi prieteni. „Au tot încercat să ne provoace. Atunci când au văzut că nu le răspundem, s-au ridicat de la masă şi alături de alţi 12 bărbaţi, sosiţi în patru maşini, s-au postat pe drumul de la ieşirea din bar. După un timp am auzit zgomote şi am văzut că indivizii se luaseră de cumnatul meu. Atunci, alături de cei doi fii, am ieşit să vedem ce se întâmplă şi cu intenţia de a calma lucrurile. Nici nu am apucat să le spun să stea liniştiţi, când unul dintre atacatori a venit din lateral cu o bâtă şi m-a lovit în tâmplă. Apoi, au sărit cu bâtele şi la băieţii mei. Ceea ce vreau să subliniez, este faptul că nu noi am pornit scandalul. Tot ce am făcut a fost să ne apărăm, lucru care poate fi dovedit şi de camerele de luat vederi cu care este dotat barul”, spune Ene Manoilă.

Bărbatul, care într-un mandat precedent a deţinut funcţia de viceprimar al comunei, ne-a spus că e posibil ca totul să fi pornit de la un substrat politic, nedorind însă să divulge şi numele persoanelor pe care le bănuieşte.

Din păcate, imaginile înregistrate de camere şi care ne-ar fi putut lămuri în privinţa acestui incident, au fost preluate de angajaţii Poliţiei Lieşti şi nu pot fi difuzate până când ancheta nu este finalizată.

În numărul de marţi al „Vieţii libere”, v-am prezentat povestea celeilalte părţi implicate în conflict. Este vorba despre patru dintre combatanţi, care au avut nevoie de mai multe zile de spitalizare în urma minirăzboiului comunal.

Citit 1220 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.