Băsescu: Boldea este perfect localizat, iar interesul e să nu fie arestat în altă ţară

Băsescu: Boldea este perfect localizat, iar interesul e să nu fie arestat în altă ţară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică, într-o conferinţă de presă că Mihail Boldea  ar fi perfect localizat şi că în orice moment se poate declanşa operaţiunea de reţinere a sa, precizând că autorităţile nu au nici un interes ca acesta să fie reţinut într-o altă ţară.

"Vă pot spune că este perfect localizat, că în orice moment se poate declanşa operaţiunea de reţinere a lui. Nu avem niciun interes să se producă o reţinere a domnului Boldea, pentru că este în interesul nostru ca un cetăţean român, care a plecat legal, să fie protejat de riscurile arestării de către alte state, pus în detenţie şi să înceapă lungul proces de trimitere de acte pentru ca un judecător, mai devreme sau mai târziu, în funcţie de cum funcţionează justiţia, să-l extrădeze. Obiectivul nostru este ca Boldea să vină prin intermediul autorităţilor române, pentru a preveni o detenţie pe teritoriul unui stat străin. Şi sper să reuşim să-l atingem", a declarat preşedintele Băsescu.

Citit 1762 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

4 comentarii

 • postat de Inorogul
  Luni, 26 Martie 2012 14:20
  Ce bine este sa fii puisor de corb , esti tratat ca un "hulubas" pe toate liniile aeriene ,iar daca te-ai ratacit magnetic ,ccorbul al batran nu-ti pune inel de tabla,si nici ochii nu tii scoate. Dar, totul are un pret, la buna vedere trebuie sa croncanesti ca o "privighetoare ' ' Pe la corbeanca nu a inceput exercitiile de tremurat ???
  0
  0
  Raportează
 • postat de POPICA
  Luni, 26 Martie 2012 09:50
  Bine ca este localizat...pus si un GPS de picior si adus in tara...arestat.., confiscat totul..si 25 ani de zbarna ..ca sa se potoleasca..
  dar cu siguranta nu v-a pati nimic....se va face putina valva si atat.....ce , de , nu v-a suporta detentia saracutu....LA PARNAIE FRAATE..GATAA..TI-A JUNGE...SI NU NUMAI EL..SI TOT LANTUL...
  BASESCULE DACA ALTII NU SE VOR OCUPA DE EL ...OCUPATE TU DESI NU E TREABA TA....DAR STII CUM ESTE LA VAPOR UNEORI..MAI FACE SI COMANDANTUL TREABA CH MATE.
  0
  0
  Raportează
 • postat de eu
  Duminică, 25 Martie 2012 21:36
  Asta e treaba justitiei nu a presedintelui!Sa-l caute Carare , ca el ia dat drumul sa plece!Apropo, pe acest Carare, cand il cautati de ''oua'' si de ''prieteni''?
  0
  0
  Raportează
 • postat de andrei
  Duminică, 25 Martie 2012 21:13
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.