Mihail Boldea s-a predat la Consulatul României din Nairobi (UPDATE)

Mihail Boldea s-a predat la Consulatul României din Nairobi (UPDATE)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 18:50 - Deputatul Mihail Boldea a declarat, luni, după-amiază, la Realitatea TV, că deocamdată sunt probleme în ceea ce priveşte procurarea biletului de avion pentru a se întoarce cât mai repede în ţară, spunând că nu există locuri libere, dar că este ajutat să găsească bilet.

"Voi veni la Bucureşti pentru că îmi iubesc ţara. Acum, e o problemă cu biletul de avion, nu prea sunt locuri libere, dar mă ajută cineva de aici, trebuie să găsesc o cursă să mă întorc", a declarat, luni seară, deputatul Mihail Boldea.

Întrebat dacă atunci când a plecat în Kenya nu şi-a cumpărat bilet dus-întors, deputatul Mihail Boldea a răspuns afirmativ, precizând că urma să revină în România marţi, prin Istanbul.

El a spus că nu vrea să se întoarcă în ţară prin Istanbul de teamă că va fi reţinut acolo în condiţiile în care Turcia are alte reglementări şi că doreşte să revină în România printr-o ţară europeană " în cazul în care se întâmplă ceva".

Boldea a mai spus că va fi însoţit, probabil, de cineva de la Consulatul României din Nairobi.


Mihail Boldea s-ar fi predat la Consulatul României din Nairobi, Kenya, anunţă televiziunea publică, citând surse judiciare. Boldea declarase că nu este nevoie să fie căutat şi că se va întoarce de singur în ţară. La rândul său, avocatul lui Boldea a susţinut în cursul acestei dimineţi că deputatul se va întoarce în ţară, la începutul săptămânii - luni, marţi sau miercuri, în funcţie de cum va găsi bilet de avion spre România, din Kenya. 

Citit 1941 ori Ultima modificare Luni, 26 Martie 2012 23:50

2 comentarii

 • postat de gabriel
  Marți, 27 Martie 2012 11:55
  Crezi tinere ca in groapa cu lei tu esti cel puternic?
  Nu numai ca nu salvezi nimic dar te-ai aruncat si cu capul inainte sa demonstrezi nimanui - nimic.
  Faci dintr-un om liber - un subiect incompetent, incapabil (asa te "vede" justitia cand "consimti" sa te cantareasca/judece....).
  Avocat? - oricum nu aveai nevoie sa te "livreze" cineva instantei.
  Parlamentar? - oricum alegerilor sint fraudate prin manipulare si ne-legitimitate.
  Legalitate? - legea cui? legea omului sau legea corporatiei = statul?
  Daca "puterea" si ceilalti membri ai societatii te "vad" un pericol, ei bine "dragoste cu forta nu se poate".
  Sa fi ramas auto-exilat, fara iluzia ca esti proprietar si ai bani; ai fost tolerat de stat si aoi avut banii proprietate a statului, folosinta lucrurilor si imobilelor - lasat de sta cand ti-a emis acte de proprietate...
  Familia ta deja este ingenunchiata; dupa scoaterea ta (ca fiara) din cusca (celula), inlantuit, urrmeaza circul - "prezentarea (descrierea mastii pe care puterea vrea ca plebea sa o "vada"), despuierea de "titluri" (proprietati, finante), afirmarea "adevarului" justitiei (unealta de tortura fizica si psihica in slujba corporatiei stat pentru colectarea de bani in munele tau!!!) si stigmatizarea publica prin condamnare = plata ta cu "atingerea" vietii - pierderea libertatii, necesara absolvirii de vina (cumperi iertarea de la inchizitori...).
  Tinere, pacat ca ti-ai pierdut timpul in "laboratorul" justitiei daca nu faci diferenta intre obiect si subiect...
  Sa te apere Dumnezeu si sa te lumineze, nici nu stii care este pretul pentru care esti vanat... socotit dupa legea talmudica (tu stii ce inseamna...)
  Casele, terenurile, banii etc. sint oricum sub puterea statului; si le "misca" dintr-un cont/nume in altul fara sa te desfiinteze.
  Nu ai omorat pe nimeni, esti OM, nu esti PERSOANA, esti o FIINTA si nu esti un CONCEPT.
  Lasa ideile pentru idioti si pazeste-ti macar fiinta, ca libertatea se pare ca nu este ceva clar in mintea ta - altfel nu ai fi renuntat la ea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de andrei
  Luni, 26 Martie 2012 21:26
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.