Mihail Boldea s-a predat la Consulatul României din Nairobi (UPDATE)

Mihail Boldea s-a predat la Consulatul României din Nairobi (UPDATE)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 18:50 - Deputatul Mihail Boldea a declarat, luni, după-amiază, la Realitatea TV, că deocamdată sunt probleme în ceea ce priveşte procurarea biletului de avion pentru a se întoarce cât mai repede în ţară, spunând că nu există locuri libere, dar că este ajutat să găsească bilet.

"Voi veni la Bucureşti pentru că îmi iubesc ţara. Acum, e o problemă cu biletul de avion, nu prea sunt locuri libere, dar mă ajută cineva de aici, trebuie să găsesc o cursă să mă întorc", a declarat, luni seară, deputatul Mihail Boldea.

Întrebat dacă atunci când a plecat în Kenya nu şi-a cumpărat bilet dus-întors, deputatul Mihail Boldea a răspuns afirmativ, precizând că urma să revină în România marţi, prin Istanbul.

El a spus că nu vrea să se întoarcă în ţară prin Istanbul de teamă că va fi reţinut acolo în condiţiile în care Turcia are alte reglementări şi că doreşte să revină în România printr-o ţară europeană " în cazul în care se întâmplă ceva".

Boldea a mai spus că va fi însoţit, probabil, de cineva de la Consulatul României din Nairobi.


Mihail Boldea s-ar fi predat la Consulatul României din Nairobi, Kenya, anunţă televiziunea publică, citând surse judiciare. Boldea declarase că nu este nevoie să fie căutat şi că se va întoarce de singur în ţară. La rândul său, avocatul lui Boldea a susţinut în cursul acestei dimineţi că deputatul se va întoarce în ţară, la începutul săptămânii - luni, marţi sau miercuri, în funcţie de cum va găsi bilet de avion spre România, din Kenya. 

Citit 2015 ori Ultima modificare Luni, 26 Martie 2012 23:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.