Poliţişti înjuraţi ca la uşa cortului pentru 30 de metri de şufă

Poliţişti înjuraţi ca la uşa cortului pentru 30 de metri de şufă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un echipaj de ordine publică a trecut prin momente dificile luni seara, în timp ce încerca să rezolve o reclamaţie de furt primită din partea unui localnic din Barcea. Costel D. sunase la 112 şi sesizase Poliţia despre faptul că nişte persoane necunoscute i-au sustras 30 de metri de şufă din gardul grădinii.

Omul făcuse chiar o mini-anchetă la faţa locului şi descoperise că urmele de paşi duceau spre cartierul de romi din satul Salcia, comuna Umbrăreşti. În baza sesizării şi a indicaţiilor primite, trei poliţişti de la Secţia 3 Lieşti, împreună cu un jandarm, au mers pe urma hoţilor şi au ajuns la locuinţa lui Hristache D., de 36 de ani, din Salcia.

Acesta s-a enervat cumplit în timp ce poliţiştii îl întrebau dacă ştie ceva despre şufa furată şi împreună cu fiul sau, Ionel D., de 19 ani, au început să ameninţe şi să îl înjure pe păgubit, pe socrul acestuia şi pe oamenii legii chemaţi să facă dreptate, negând că ei ar fi furat şufa. Poliţiştii şi jandarmul au fost nevoiţi să intervină energic şi să îi ducă pe cei doi la secţia de Poliţie. Acolo, tatăl şi fiul s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat şi sfidarea organelor judiciare.

Citit 1313 ori Ultima modificare Marți, 27 Martie 2012 19:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.