Accident pe zebră, la Tribunal. Un gălăţean a fost pus la pământ de un Mercedes

Accident pe zebră, la Tribunal. Un gălăţean a fost pus la pământ de un Mercedes
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Joi dimineaţă, în jurul orei 8.20, pe o trecere de pietoni de la intersecţia străzii Brăilei cu bd. George Coşbuc, Neculai S. (56 ani) a încercat să traverseze pe terecera de pietoni, însă a fost doborât de o limuzină Mercedes, care a pătruns în acel moment pe marcaj.

"Solicitarea venită la 112 anunţa că în zona Palatului de Justiţie un bărbat a fost accidentat de o maşină. S-a deplasat un echipaj SMURD, care a constat că pietonul suferise un traumatism de membru superior. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă pentru îngrijiri medicale", ne-a spus dr. Doina Ursu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Deşi nu a avut urmări foarte grave, accidentul le pune acum serioase probleme poliţiştilor, care trebuie să desluşească circumstanţele în care a acesta s-a produs. "Este dificil de stabilit, pentru că sunt martori care spun că victima traversa pe culoarea verde a semaforului, iar alţii care spun că era roşu. Am deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat Aurelian Ropotan, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere.

Dacă va fi găsit vinovat, şoferul, un gălăţean de 36 de ani, are mari şanse să rămână fără permis.

Citit 3482 ori Ultima modificare Joi, 29 Martie 2012 23:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.