Magistraţii de la Înalta Curte judecă astăzi recursul lui Mihail Boldea (UPDATE)

Magistraţii de la Înalta Curte judecă astăzi recursul lui Mihail Boldea (UPDATE)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 14:45 - Mihail Boldea a declarat în timpul şedinţei de judecată a recursului la măsura arestării sale, în faţa completului format din cinci judecători al instanţei supreme, că un martor din dosarul lui ar fi făcut declaraţii la Direcţia Naţională Anticorupţie Galaţi despre soţia procurorului care îl anchetează, iar magistratul şi soţia acestuia, avocat, ar fi fost audiaţi la DNA.


 UPDATE 13:30 - Deputatul Mihai Boldea a cerut ca recursul privind arestarea sa preventivă să se judece în şedinţă secretă, întrucât publicitatea acesteia îi va aduce atingere vieţii intime şi demnităţii, însă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins solicitarea politicianului.

De altfel, procedura este ca şedinţa de fond, până la luarea măsurii arestării preventive, să fie judecată în şedinţă secretă, în timp ce recursul este dezbătut în şedinţă publică.


 Magistraţii de la Înalta Curte de casaţie şi Justiţie vor astăzi recursul formulat de avocatul lui Mihail Boldea. Recursul priveşte măsura arestării preventive, avocatul cerând magistraţilor ca Mihail Boldea să fie cercetat în libertate. De asemenea, Mihail Boldea aşteaptă şi răspunsul la cererea sa privind strămutarea dosarului la Bucureşti.


Citit 2567 ori Ultima modificare Luni, 02 Aprilie 2012 17:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.