Fără permis şi fără conştiinţă! Un gălăţean a accidentat o minoră şi a fugit

Fără permis şi fără conştiinţă! Un gălăţean a accidentat o minoră şi a fugit
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a urcat la volan fără permis, a lovit o fată şi a fugit apoi, speriat de consecinţele ilegalităţilor pe care le-a comis. I s-a întâmplat lui Marius S., de 33 de ani, din satul Tălpigi, comuna Ghidigeni, care miercuri seara a avut neinspirata idee să se urce la volanul unei maşini pentru a face o plimbare prin localitate.

Lipsa de experienţă în conducere şi-a spus cuvântul, astfel încât, în timp ce rula pe un drum comunal, bărbatul a pierdut controlul direcţiei şi a acroşat o minoră de 12 ani, care mergea regulamentar pe marginea drumului. Şoferul fără permis s-a speriat şi nu i-a mai dat nicio atenţie victimei.

"După producerea accidentului, conducătorul auto a fugit de la locul faptei, dar a fost identificat de poliţişti la scurt timp. Efectuându-se verificări în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule", ne-a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Tânărul este cercetat pentru conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului, iar dacă familia victimei va face plângere, el poate fi anchetat şi pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 1624 ori Ultima modificare Joi, 05 Aprilie 2012 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.