Furturi de lux - Oglinzi „demontate” cu mănuşi
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

Furturi de lux - Oglinzi „demontate” cu mănuşi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Două autoturisme de lux au fost „deposedate” numai în ultimele 10 zile de oglinzi retrovizoare. Conform serviciului Furturi Auto din cadrul IPJ Galaţi, media acestor incidente este de unul-două cazuri pe lună.

Gabriel P. şi-a găsit Mercedesul C cu ambele oglinzi retrovizoare demontate „profesionist”, cu firele tăiate, într-o parcare de pe Regiment 11 Siret. Furtul s-a petrecut, conform proprietarului, între orele 8 şi 8.30 dimineaţa. Aceeaşi surpriză neplăcută a avut-o acum o săptămână şi Marian T., proprietarul unui Audi Q7, maşinii sale fiindu-i demontată doar oglinda de pe partea dreaptă. „Totul s-a făcut cu grijă, firele au fost tăiate atent, şi pare că a fost vorba de o «comandă»”, spune proprietarul, sugerând astfel că hoţii au furat un anume reper pentru un alt autoturism identic, ce ar avea nevoie de o oglindă pe dreapta.

Elementul comun în ambele cazuri este lipsa oricăror amprente pe suprafaţa caroseriei şi preţul consistent de listă, peste 30.000 de euro, al autovehiculelor păgubite. Primul dintre proprietari nu este asigurat CASCO, paguba sa fiind de aproape 3.500 de lei.

Citit 3315 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.