Controale dure în trafic. Verificaţi la starea maşinii şi circulaţi prudent!

Controale dure în trafic. Verificaţi la starea maşinii şi circulaţi prudent!
Poliţiştii vor fi şi pe principalele artere din municipiu . Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Săptămână de foc pentru conducătorii auto! Cei care au plecat să-şi petreacă sărbătorile Pascale la munte sau în alte localităţi decât cele de domiciliu, dar şi ceilalţi conducători auto ar face bine să îşi calculeze conştiincios timpul destinat deplasării, pentru că orice forjare a cailor putere nu va face altceva decât să le aducă necazuri.

Poliţiştii de la Circulaţie anunţă că începând de luni şi până pe 27 aprilie se vor afla cu efective sporite pe drumurile naţionale şi judeţene, în cadrul a două acţiuni menite să-i demaşte pe cei care îşi fac propriile reguli rutiere. Potrivit subinsp. Iulian Matei, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi, agenţii de circulaţie şi radarele vor sta la pândă troată săptămâna nu doar în Galaţi, ci şi în restul ţării, pentru a-i depista pe cei care încalcă limitele legale de viteză.

Control la ITP

Dacă nu sunteţi la zi cu ITP-ul maşinii sau aceasta nu este într-o stare optimă pentru a circula, ar fi bine să nu o scoateţi din garaj în zilele următoare. "Începând de miercuri, 18 aprilie, poliţiştii de la Serviciul Rutier împreună cu inspectorii RAR se vor afla pe drumurile publice pentru verificarea inpecţiei tehnice periodice a vehiculelor", a precizat subinsp. Matei.

Şoferii care nu au ITP-ul valabil riscă, dacă vor fi prinşi circulând pe drumurile publice, să primească între 9 şi 20 de puncte amendă şi să le fie reţinut certificatul de înmatriculare.
Citit 2394 ori Ultima modificare Luni, 16 Aprilie 2012 22:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.