A apărut şi a doua surpare la Elice
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

groapa vega 3rsz

În urmă cu două săptămâni, banda 1 de mers dinspre Navelor către restaurantul Pescarul, chiar pe colţul intersecţiei cu strada Prelungirea Traian, a început să se surpe. Primăria a comandat o expertiză, dar rezultatele acesteia întârzie.

Executantul lucrărilor de reparaţii de acum un an, dar şi al asfaltării din toamna trecută a bulevardului Marii Uniri, Vega ´93, susţine că groapa apărută nu se află în perimetrul lucrărilor pe care le-a efectuat. Inginerul Alin Constantinescu ne-a precizat: „Surparea apărută e în afara perimetrului lucrării pe care am desfăşurat-o noi. Eventual, sunaţi la Apă Canal, fiindcă a apărut în vecinătatea uneia din gurile lor de vizitare".

Pe de altă parte, directorul de producţie al operatorului local de apă şi canalizare, Niţă Podaru, ne-a explicat că „proprietarul domeniului public, respectiv Primăria, a comandat o expertiză pentru a se afla cauza surpării întrucât niciunul dintre proprietarii de reţele din zonă, noi, Electrica, cei de la gaze nu pare să aibă vreo implicare în cauzele surpării. Cel puţin la noi, conductele sunt sub presiune, canalizarea este în funcţiune, rămâne ca experţii să decidă de la ce provine groapa respectivă. Ştiu că expertiza avea termen de depunere ieri (joi, 12 aprilie, n.n.)…”

Purtătoarea de cuvânt a Primăriei, Nicoleta Manole, susţine că nici vineri, până la încheierea programului, la Primărie nu ajunseseră concluziile experţilor. După cum se poate vedea şi în ilustraţie, traficul în zonă are toate şansele să devină din nou o problemă pentru o bună bucată de timp…

Citit 3282 ori Ultima modificare Luni, 16 Aprilie 2012 23:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.