Cititori Vieţii libere vor să ştie adevărul în Cazul Boldea - "E timpul să aflăm! Toţi am fost păgubiţi"

Cititori Vieţii libere vor să ştie adevărul în Cazul Boldea - "E timpul să aflăm! Toţi am fost păgubiţi"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cazul "Boldea" a generat un val de opinii despre aventurile pentru care deputatul gălăţean a ajuns în arestul poliţiei. Pe platforma de comentarii a site-ului nostru oamenii s-au exprimat liber, fie că a fost vorba de indignare, de revoltă sau simple reflecţii referitoare la subiect.


Ne vom concentra pe comentariile la materialele care fac referire la stenogramele convorbirilor pe care Mihail Boldea le-a avut cu diverse persoane înainte de a fi arestat şi vom prezenta opiniile cititorilor site-ului www.viata-libera.ro în legătură cu declaraţiile Luminiţei Bourceanu, una dintre persoanele care a dat în vileag tunurile imobiliare date în acest caz.

Vedem peste un an dacă se întâmplă ceva

Pe 20 aprilie site-ul nostru a publicat un set de stenograme ale unor convorbiri pe care Mihail Boldea le-a avut cu persoane implicate dosar.

În legătură cu acestea, John îşi manifestă scepticismul în legătură cu modul de funcţionare al justiţiei, anticipând că este vorba despre un foc de paie. "Vedem peste un an dacă se întâmplă ceva (...). probabil va fi găsit vreun ţap ispăşitor dar nu el... are prea multe relaţii ca să păţească ceva... Asta e România şi nu se va schimba niciodată!!!", opinează cititorul nostru.

Pe de altă parte, cel care a semnat cu pseudonimul SA STIM, răspunde unora dintre cei care îşi arătau nemulţumirea pentru că au fost publicate date din ancheta procurorilor. Acesta susţine că toate aceste informaţii trebuie să fie publice şi salută demersul Vieţii libere. "E foarte bine să ştim! Lăsaţi termeni precum procedura penală, confidenţialitate etc... în aceşti termeni a lucrat gaşca Boldea. Cred că şi cei din sistem sunt sătui de toate jegurile şi infracţiunile marca Boldea şi au decis să «spargă tipare». E timpul să aflăm şi noi, că până la urmă am fost păgubiţi cu toţii, nu numai nefericiţii pe care i-a nenorocit în mod direct!!!", scrie acesta.

Ma bucur enorm ca aveţi curaj sa va opuneţi mafiei din România

Reacţiile legate de mărturiile Luminiţei Bourceanu, registratorul-şef de la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară din Galaţi, care a explicat cum a încercat Mihail Boldea să obţină diverse documente sunt aproape în unanimitate de susţinere. "Un exemplu de corectitudine şi un model de cum se profesează. Respect maxim Doamnei", scrie un cititor care a semnat cu pseudonimul Gălăţean. Zyraxes are o opinie similară. "Jos pălăria pentru dv. (...) dar, sincer, nu va vad bine. Mafia este prea adânc înfiptă, ca sa nu aveţi repercursiuni drastice. Aveţi mare grija. Ma bucur enorm ca aveţi curaj sa va opuneţi mafiei din România (...)", scrie cititorul noastru.

Citit 3628 ori Ultima modificare Marți, 24 Aprilie 2012 18:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.