Doi băieţi care au furat un gard au fost daţi în vileag la centrul de fier vechi

Doi băieţi care au furat un gard au fost daţi în vileag la centrul de fier vechi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi adolescenţi din Galaţi care au încercat să facă rost de ceva bani de buzunar au fost demascaţi pe ultima sută de metri. Ionuţ N., de 18 ani şi Cătălin M., de 16 ani, s-au dus zilele trecute la un centru de colectare a fierului vechi pentru a vinde mai multe componente metalice şi o plasă. Vânzătoarea de la centru a bănuit că fierul provenea dintr-un furt şi a anunţat poliţia. La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii secţiei 3, care i-au găsit pe cei doi tineri care încercau să finalizeze "tranzacţia" cât mai repede cu putinţă. Oamenii legii i-au luat la întrebări şi au ajuns la concluzia că obiectele feroase proveneau dintr-un furt: cei doi tineri şterpeliseră componentele din gardul lui Vasile G., de 64 de ani, din Galaţi. Potrivit cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, celor doi adolescenţi le-a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat. Componentele sustrase au fost restituite păgubitului.

Citit 1683 ori Ultima modificare Duminică, 29 Aprilie 2012 11:34

2 comentarii

 • postat de Georgeta
  Duminică, 29 Aprilie 2012 15:26
  Fapta este de tainuire...cei ce primesc astfel de lucruri care stiu sigur ca provin din savarsirea unei infractiuni se numesc tainuitori.Numai ca la centrele de primire a fierului vechi lucratorii nu au si inteligenta ...ci numai cap....Ma intreb cum ar reactiona daca intr-o groapa fara capac ar cadea fiul, fiica, mama, bunica....o persoana la care ar tine ca la lumina ochilor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de andru
  Duminică, 29 Aprilie 2012 11:51
  Dar cu capacele de canalizare furate, transformate în adevărate capcane ale morții...? Patronii centrelor de colectare a fierului vechi, persoane prea lehămisite în goana după avere și pline de putere, vor da dispoziții să nu se mai permită achiziționarea metalului rezultat prin furtul capacelor de canalizare? Primindu-se metalul furat, nu se poate vorbi juridic de vaforizarea infractorului?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.