Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Peste 100 de militari ai Jandarmeriei Galaţi sunt pe metereze în aceste zile, în care majoritatea va profita de scurta vacanţă, dar şi de vremea frumoasă şi va ieşi să petreacă la iarbă verde ori în alte locuri de agrement. Echipajele de intervenţie precum şi patrulele sunt mobilizate să aibă grijă ca distracţia din jurul grătarelor şi nu numai să nu degenereze în scandaluri. Tocmai pentru că principalul loc de distracţie ales de gălăţenii care nu pleacă la mare sau la munte este Pădurea Grârboavele, cele mai multe efective sunt concentrate în această zonă.
"Jandarmii gălăţeni dar şi cei tecuceni în cooperare cu lucrători ai Gărzii de Mediu vor acţiona în cele două municipii pentru promovarea legii picnicului. De asemenea, la nivelul Jandarmeriei Galaţi au fost constituite echipe de intervenţie care vor acţiona în cel mai scurt timp, dacă situaţia o va impune.", menţionează cpt. Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.
Vin moaştele Sf. Atanasie
60 de jandarmi vor avea de lucru şi în zilele de marţi şi miercuri, când la Galaţi vor avea loc o serie de manifestări artistice şi religioase. Forţele de ordine se aşteaptă la un aflux mare de persoane în perioada 1-2 mai, când la Galaţi vor avea loc mai multe manifestări religioase prilejuite de aducerea moaştelor Sf. Atanasie. Acestea vor fi aduse la Catedrala Arhiepiscopală, dar şi la Bisericile Sf. Nicolae şi respectiv Sf. Atanasie.

Citit 1166 ori Ultima modificare Duminică, 29 Aprilie 2012 15:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.