Tragedia unei fete de 14 ani - Violată cu acordul mamei

Tragedia unei fete de 14 ani - Violată cu acordul mamei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 37 de ani a fost arestat pentru viol după ce, în mod repetat, a violat o fată de 14 ani. Victima este chiar fiica concubinei bărbatului. În timpul anchetei, mama fetei a ținut partea violatorului, spunând că fata l-a provocat.

Magistraţii Tribunalului Galaţi au emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele gălăţeanului Daniel Oprin. Bărbatul, de 37 de ani, este acuzat de procurori că a violat o fetiţă de 14 ani, fiica concubinei sale.

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în perioada iunie 2010 – februarie 2011, prin ameninţare (constrângere morală), a întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale cu minora în vârstă de 14 ani”, ne-a declarat procurorul Liliana Istrate de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Daniel Oprin şi mama fetei trăiau în concubinaj de mai bine de doi ani de zile. Din primele cercetări a reieşit faptul că femeia avea cunoştinţă de faptele iubitului său, dar nu a luat nicio măsură, fapt pentru care fetiţa a fugit de acasă.

„Minora a fugit la bunici şi le-a povestit acestora oribilele experienţe. Bunicii au apelat la 112 şi astfel a început ancheta”, a conchis Liliana Istrate. Anchetatorii au fost şocaţi de atitudinea mamei, femeia fiind mai degrabă de partea concubinului decât de partea fiicei sale. Aceasta a spus în fața anchetatorilor că minora l-a sedus şi provocat pe concubinul ei. Deşi bărbatul şi-a recunoscut vina în faţa procurorilor, cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Citit 5729 ori Ultima modificare Vineri, 11 Mai 2012 15:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.