Cel mai norocos hoţ! Lângă cardul furat a găsit şi PIN-ul

Cel mai norocos hoţ! Lângă cardul furat a găsit şi PIN-ul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Card plus PIN egal love(le). Un hoţ din Galaţi a dat lovitura după ce a furat un simplu portofel. El a găsit, lângă cardul bancar şi comoara: parola pentru bancomat. În următoarele două luni, hoţul a profitat şi de faptul că victima a fost în continuare neinspirată: a omis să îşi anuleze cardul. Femeia căreia i s-a furat portofelul a avut astfel parte de lecţia vieţii ei pentru simplul motiv că, lângă card, a pus în portofel şi PIN-ul. Astfel, infractorul a avut timp să facă repetate vizite la bancomatele băncii emitente şi să se aprovizioneze din economiile victimei sale. După două luni de cercetări, poliţiştii de la Secţia 1 au reuşit să dea de urma suspectului. Acesta este Sorin A., de 40 de ani, din Galaţi, despre care anchetatorii au stabilit că a sustras suma totală de 6.522 lei.

"Prejudiciul nu a fost recuperat, iar în cauză se continuă cercetările", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. În aceste condiţii, singura speranţă pentru victima neglijentă este recuperarea banilor în urma procesului.

Citit 2780 ori Ultima modificare Vineri, 18 Mai 2012 16:23

1 comentariu

 • postat de gabi
  Duminică, 20 Mai 2012 13:13
  cand spuneti ca acest hot este norocos , la ce va referiti ? la faptul ca cineva este furat ? la faptul ca-l invidiati pentru acest "noroc" ? ce sa inteleaga copilul meu adolescent citind acest titlu ?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.