Un gălăţean face greva foamei pentru nepotul din Germania!
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Un gălăţean face greva foamei pentru nepotul din Germania!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Neculai Iorga (51 ani), din Tuluceşti, spune că nu a mai mâncat nimic de joi dimineaţă, când a intrat în greva foamei, ca semn de protest faţă de faptul că nepotul său în vârstă de 13 ani a plecat cu mama lui în Germania. Bărbatul susţine că el este cel care l-a crescut pe adolescent încă de când acesta era un bebeluş şi nu poate înţelege cum a ajuns mama băiatului, care l-a abandonat când era mic, să poată acum, chiar cu sprjinul autorităţilor, să facă pentru copilul ei ce nu a făcut în primii ani de viaţă.

"Eu l-am crescut de când avea un an. Mama lui, care este cumnata mea, îl abandonase în cămin, iar eu l-am luat şi am avut grija lui nouă ani de zile. După nouă ani, copilul a vrut la mama lui, iar Protecţia Copilului i l-a încredinţat", îşi începe povestea Neculai Iorga.

Adevăratele nemulţumiri ale omului sunt legate de evenimente petrecute ulterior reîntregirii cuplului mamă-copil, în septembrie 2009. "L-a bătut, l-a maltratat în patru luni, cât a stat cu ea. 19 echimoze i-au găsit la Medicina Legală după o bătaie, avea şi certificat în sensul asta. Protecţia Copilului a cerut atunci decăderea ei din drepturile părinteşti, pentru ca un an mai târziu procesul să se suspende. După aia, am aflat că ea a luat copilul în Germania, unde muncea de mai mulţi ani", completează omul, a cărui mare nemulţumire este faptul că autorităţile, care au constatat între timp că relaţia dintre mamă şi copil s-a îmbunătăţit, nu îl ţin la curent cu motivele care au determinat sprijinirea reabilitării acestei relaţii.

"Voi face greva foamei cât mă ţin puterile" conchide omul care, se pare, vrea cu tot dinadinsul să-i fie copilului mai mult decât unchi.

Citit 2377 ori Ultima modificare Vineri, 18 Mai 2012 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.