Încă un spărgător de maşini a ajuns în arest!

Încă un spărgător de maşini a ajuns în arest!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean de 23 de ani, reţinut zilele trecute de poliţişti la scurt timp după ce "operase" într-o maşină, atras de bunuri de valoare, s-a dovedit a fi un autor al unei miniserii de furturi pe care oamenii legii se străduiau să le soluţioneze de săptâmâni bune. Daniel S. a fost oprit în centrul oraşului, pe strada G-ral I. Lahovary, de o patrulă a Secţiei 1, care a sesizat că tânărul avea un comportament ciudat.

În urma controlului corporal, poliţiştii au găsit în buzunarul drept al gecii tânărului o lanternă, un GPS, un încărcător auto şi un suport auto pentru GPS. Tânărul a fost condus la sediul secţiei, iar în urma audierilor poliţiştii au stabilit că acesta, în cursul dimineţii, a sustras bunurile respective dintr-un autoturism parcat pe strada Nae Leonard.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Compartimentului Furturi din Autoturisme, care au stabilit că tânărul este suspect de comiterea în luna aprilie 2012 a altor două fapte similare", a completat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. S. Daniel a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru furt calificat, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Citit 1545 ori Ultima modificare Luni, 21 Mai 2012 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.