Scandal la G-uri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La sfârşitul săptămânii trecute, echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă au intervenit de două ori la faimoasele G-uri din Micro 19. Nu pentru că li s-ar fi făcut rău unor locatari, ci din cauza lui Bachus, prietenul acestora. Cum, de la beţie la scandal nu-i decât un pas de furnică, prima victimă a unei altercaţii, „sparte” de luptătorii Detaşamentului de Intervenţie Rapidă, a fost un bărbat de 29 de ani, beat şi cu faţa deformată de un traumatism craniofacial.

Nici nu se aşternuse bine liniştea între căminele cu tristă dar se pare meritată celebritate, că după o jumătate de oră, un alt scandal a izbucnit într-o altă garsonieră. Soţia şi-a lovit soţul în cap cu o sticlă, probabil supărată că acesta a golit recipientul de unul singur. Bărbatul plin de sânge a primit primele îngrijiri după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Şi tot sâmbătă noaptea, tot între blocuri de garsoniere, însă de astă dată cele din apropierea viaductului către combinatul siderurgic, un bărbat de 32 de ani, şi el beat şi  bătut, a gemut până când l-a auzit vânzătoarea unui chioşc din apropierea căminului E, care a chemat ambulanţa. Un echipaj l-a transportat la UPU.

Concluzia ar fi aceea că la acest sfârşit de săptămână  problemele de comportament au fost mai grave decât cele de sănătate.

Citit 1906 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.