Hotărâri semnate "ca primarul" - Cum l-a ajutat Luchiniuc pe Boldea
Foto: Foto: Sorin Pană

Hotărâri semnate "ca primarul" - Cum l-a ajutat Luchiniuc pe Boldea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În dosarul în care deputatul Mihail Boldea este acuzat de săvârşirea a 14 fapte penale, este arestată şi fosta subprefectă de Galaţi, Aurica Luchiniuc.

Implicarea Auricăi Luchiniuc în „afacerile” lui Boldea a fost demonstrată de procurorii gălăţeni de la DIICOT, care au arătat că trei imobile au fost obţinute ilegal de Mihail Boldea pe baza unor hotărâri arbitrare semnate de fosta suprefectă. Aurica Luchiniuc a semnat hotărârile arbitrare pentru obţinerea imobilelor din strada Ovidiu, bloc M8, b-dul George Coşbuc, nr. 180 şi din strada str. Blaj nr. 9, bl. C8.

Fosta subprefectă a fost solicitată în mod expres de Mihail Boldea sau de alte persoane din anturajul lui pentru arbitrarea conflictelor, cereri pe care arbitra le-a acceptat.

Luchiniuc a recunoscut faptul că a fost de acord ca toate cele trei hotărâri să fie redactate şi motivate la cabinetul de avocatură a lui Boldea, acestea fiindu-i aduse ulterior pentru semnare.

Astfel, Boldea şi complicii săi au reuşit să pună mâna ilegal pe trei imobile, pe care, ulterior, le-au vândut altor persoane, în speranţa că li se va pierde urma.

Citit 2298 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Mai 2012 22:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.