Şeful Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu, Mihai Turcu, a ieşit la pensie
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Şeful Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu, Mihai Turcu, a ieşit la pensie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Mi-am depus dosarul de pensionare săptămâna trecută pentru că am atins vârsta standard şi am intrat în concediu de odihnă deoarece am dreptul la 52 de zile de concediu din 2011 şi 2012", a declarat, miercuri, Mihai Turcu.

Susţinut de PDL, Mihai Turcu a condus Comisariatul Judeţean al Gărzii Naţionale de Mediu timp de trei ani, după ce a coordonat activitatea Agenţiei Judeţene pentru Protecţia Mediului vreme de patru ani. Ieşirea lui la pensie are loc la scurt timp după ce puterea executivă, exercitată în ultimii ani de PDL, a fost preluată de USL, în această perioadă fiind aşteptate schimbări la vârful instituţiilor deconcentrate din ţară.

După plecarea lui Mihai Turcu, comisarul Liliana Cornea a devenit prim-comisar interimar al Comisariatului Judeţean de la Galaţi, la propunerea Gărzii Naţionale de Mediu (GNM). Ea va asigura interimatul la conducerea instituţiei până când GNM va desemna un titular pe post. Liliana Cornea are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul protecţiei mediului, acumulată atât la Agenţia Judeţeană pentru Protecţia Mediului, cât şi la Comisariatul Judeţean al Gărzii Naţionale de Mediu.

Citit 4205 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Mai 2012 12:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.