Campania „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare” a ajuns la piaţă

Campania „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare” a ajuns la piaţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de proximitate au descins în Piaţa Centrală şi în cea din Ţiglina 1 pentru a-i instrui depotrivă pe comercianţi şi cumpărători în privinţa importanţei participării la procesul electoral într-un mod corect. Pentru o mai bună informare a populaţiei, cu ocazia acţiunii oamenii legii au postat 26 de afişe cu mesajele campaniei şi au distribuit cetăţenilor circa 400 de pliante.

Sub sloganul Campaniei "Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare", iniţiată de Ministerul Administraţiei şi Internelor, angajaţii structurilor din subordine vor foi prezenţi în stradă şi în zilele următoare cu scopul de a le prezenta cetăţenilor din atât din mediul rural cât şi de la oraşe consecinţele primirii sau acordării de foloase în scopul atragerii de voturi precum şi repercursiunile votului multiplu.

"Poliţiştii gălăţeni îi asigură pe cetăţeni că vor acţiona cu fermitate faţă de orice încălcare a legii şi vor manifesta echidistanţă indiferent de calitatea celor care încalcă normele legale în vigoare", punctează cms. Criszina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Centrului Judeţean de Comunicare Galaţi.

Persoanele care au cunoştinţă despre orice încălcare a legislaţiei electorale sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Citit 1314 ori Ultima modificare Joi, 24 Mai 2012 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.