Hoţii de bagaje au fost la datorie de Rusalii!

Hoţii de bagaje au fost la datorie de Rusalii!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă pentru majoritatea românilor sfârşitul săptâmânii trecute a fost prilej de minivacanţă şi distracţie, poliţiştii Secţiei Regionale Transporturi Galaţi au lucrat la foc continuu. În patru zile, oamenii legii au constatat nouă infracţiuni şi au dat 54 de amenzi, în valoare totală de 11.970 lei, majoritatea pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Infractorii care le-au dat cel mai mult de furcă poliţiştilor au fost hoţii din gări, care au profitat de numărul crescut de călători şi au dat iama prin bunurile acestora. Astfel, o femeie de 52 de ani, judeţul Vrancea, s-a ales cu un dosar penal pentru furt calificat după ce i-a sustras telefonul mobil unui bărbat la casa de bilete din gara din Râmnicu Sărat. Femeia a fost prinsă imediat de poliţiştii aflaţi în staţie, iar telefonul a ajuns la păgubit. Prin emoţii asemănătoare a trecut şi o călătoare din trenul Inter Regio Bucureşti-Tecuci, care a rămas fără bagaje. Femeia a anunţat telefonic poliţia, oamenii legii reuşind să îi depisteze pe autori, patru tineri din Vrancea, care îşi însuşiseră bunurile călătoarei.

Nici împătimiţii pescuitului nu au scăpat. Trei bărbaţi, doi din Brăila şi unul din Galaţi, au fost depistaţi de o patrulă în timp ce pescuiau cu o plasă de tip năpatcă în zona portului. Cei trei, cu vârste cuprinse între 31 şi 69 de ani, sunt cercetaţi penal pentru nedeţinere a autorizaţiei de pescuit comercial, pescuit în perioada de prohibiţie, deţinerea şi folosirea uneltelor de pescuit comercial fără autorizaţie.

Citit 1803 ori Ultima modificare Marți, 05 Iunie 2012 16:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.