Atenţie, şoferi! O nouă groapă a apărut pe strada Brăilei!
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

Atenţie, şoferi! O nouă groapă a apărut pe strada Brăilei!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A venit rândul principalei artere rutiere din municipiu să fie ciuruită şi transformată în şantier de lucru! Strada Brăilei, pe sensul de mers dinspre Palatul de Justiţie către centru, ceva mai sus de bănci, a fost vineri inundată din cauza unei avarii la o conductă de apă. Muncitorii de la Apă Canal, sosiţi în zonă, au fost nevoiţi să perforeze asfaltul pe banda a doua pentru a evalua situaţia şi a identifica defecţiunea. 

"S-a constatat o avarie la o conductă şi s-a intervenit cu aparate de detectare a pierderilor de apă. Au fost demarate lucrările de remediere, dar nu ştim cât vor dura deoarece se lucrează în spaţiu limitat din cauza traficului din zonă", ne-a declarat Niţă Podaru, director tehnic în cadrul SC Apă-Canal.

Din cauza şantierului care ocupa o bună parte din şosea, şoferii au fost supuşi la testul răbdării. În condiţiile în care nu se ştie cât vor dura lucrările, conducătorii auto sunt sfătuiţi să şofeze cu viteză mică şi mai ales cu prudenţă, pentru a evita eventualele ambuteiaje sau coliziuni.

Citit 3004 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iunie 2012 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.