Primăria Galaţi se apucă de ANCHETE DE TRAFIC. Vom avea un transport civilizat şi modern?

Primăria Galaţi se apucă de ANCHETE DE TRAFIC. Vom avea un transport civilizat şi modern?
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a anunţat că începe anchetele de trafic simultane pentru întocmirea planului de mobilitate urbană. Planul urmăreşte ca transportul de toate tipurile să devină modern, eficient şi prietenos cu mediul, iar fără el Primăria nu va mai putea accesa fonduri europene pentru reabilitarea străzilor ori pentru mijloace de transport nepoluante.

Miercuri, 13 mai, în intervalul orar 6,00 – 18,00, 48 de operatori de trafic se vor afla în şase puncte principale ale reţelei rutiere din oraş, pentru a monitoriza valorile de trafic. Cele şase puncte de monitorizare vor fi pe strada Brăilei (între strada Textiliştilor şi Spitalul Judeţean şi între strada Constructorilor şi bulevardul George Coşbuc), pe Bulevardul George Coşbuc (între Milcov şi Mall) pe strada Domnească (între Universităţii şi Eroilor), pe strada Nicolae Mantu (între 9 mai 1945 şi Pictor Isser) şi pe artera 1 Decembrie 1918 (între străzile Olăneşti şi Podul Înalt).

Operatorii de trafic sunt studenţi ai Universităţii "Dunărea de Jos" angajaţi pe bază de contract de cercetare aplicată. Planul de mobilitate urbană se realizează cu consultanţa gratuită a experţilor Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi va finalizat în luna august a acestui an.


CITEŞTE ŞI: Plan de Mobilitate Urbană - Străzile, parcările şi transportul, luate la puricat  

Citit 2165 ori Ultima modificare Marți, 12 Mai 2015 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.