În urma unei sesizari, un candidat a fost plimbat pe la poliţie în seara alegerilor

În urma unei sesizari, un candidat a fost plimbat pe la poliţie în seara alegerilor
foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Emoţii mari pentru Costel Văsoi, candidat din partea Partidului Conservator la Consiliul Local Galaţi! Pensionarul care aspira la un loc la forul aleşilor municipali a fost săltat de poliţiştii locali de la Liceul CFR, care găzduia secţiile de votare 162, 163 şi 164, după ce o persoană a făcut o sesizare telefonică prin care susţinea că respectivul candidat îşi făcea campanie electorală.

"Din sesizare reieşea că o persoană cu semnalmentele domnului Văsoi vorbea prea mult în secţia de votare. S-a întocmit doar un proces verbal de predare către Secţia 4 Poliţie. Poliţia Locală nu a mai solicitat nicio altă declaraţie. Oricum, domnul Văsoi a putut să participe la numărătoarea voturilor", ne-a precizat Eugen Găvan, lider PC Galaţi.

În urma verificărilor făcute de Secţia 4, oamenii legii nu au putut proba vreo infracţiune, candidatul PC riscând, în cazul în care se adună dovezi, o simplă sancţiune contravenţională, aşa cum au aplicat reprezentanţii IPJ Galaţi în alte patru situaţii în care s-a constatat încălcarea Legii 67/2004. Alte şase amenzi au fost date pentru tulburarea liniştii publice şi respectiv apelarea abuzivă a numărului unic de urgenţă.

Citit 1879 ori Ultima modificare Luni, 11 Iunie 2012 20:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.