Copiii singuri în trafic sunt victime sigure! Doi minori au fost accidentaţi pe trecerea de pietoni

Copiii singuri în trafic sunt victime sigure! Doi minori au fost accidentaţi pe trecerea de pietoni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi minori au ajuns într-o singură zi la spital după ce au fost loviţi de maşini în timp ce încercau să traverseze strada. Prima care a căzut victimă neatenţiei unei şoferiţe a fost o fată de 11 ani, care traversa regulamentar pe Siderurgiştilor. Copila a fost acroşată de maşină şi, întrucât a suferit leziuni, a fost dusă la Spitalul de Pediatrie.

În aceeaşi unitate medicală a ajuns, câteva ore mai târziu, un băieţel de numai trei ani, din localitatea brăileană Cireşu, care traversa pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Dunărea. Copilul a fost lovit de o maşină condusă de un gălăţean de 40 de ani, care şi-a dat seama prea târziu de prezenţa minorului pe zebră.

Tot mai multe victime

Numărul victimelor minore înregistrate în accidente de circulaţie petrecute duminică şi luni în judeţul Galaţi ajunge astfel la patru. În ultima zi a săptămânii trecute, doi minori, unul de şapte ani şi unul de opt ani, care traversau neregulamentar străzi din Galaţi şi, respectiv, Schela au ajuns sub roţile maşinilor. Poliţiştii, care au deschis dosare penale, îi sfătuiesc pe părinţi să îşi instruiască bine copiii în privinţa regulilor de circulaţie, iar pe şoferi să circule cu prudenţă.

Citit 1621 ori Ultima modificare Marți, 12 Iunie 2012 20:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.