UPDATE - Tatăl lui Mihail Boldea a murit!

UPDATE - Tatăl lui Mihail Boldea a murit!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 11.15 - Tatăl deputatului gălăţean Mihail Boldea, Gheorghe Boldea, a fost găsit în această dimineaţă decedat într-un apartament din municipiul Galaţi. Cauza morţii se pare că este un infarct.

Vizibil afectat, cel de-al doilea fiu al lui Gheorghe Boldea, Valentin Boldea, director al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, a transmis presei că nu vrea să comenteze informaţia.


Deputatul Mihail Boldea, arestat pentru fraude imobiliare, a fost scos pe braţe, miercuri, din sala de judecată a instanţei supreme, după ce a aflat că tatăl său, Gheorghe Boldea, a decedat, informează Mediafax.

În timp ce se afla în boxa acuzaţilor, aşteptând ca instanţa supremă să dezbată legalitatea măsurii arestării preventive a deputatului, acesta a aflat că tatăl său a decedat.Mihail Boldea a avut o cădere nervoasă, a început să plângă puternic şi să strige "L-aţi omorât pe tata!".

Săptămâna trecută, deputatul Mihail Boldea a fost deferit justiţiei de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciu Teritorial Galaţi, pentru fraude imobiliare în valoare de aproximativ un milion de euro.

"Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi au dispus trimiterea în judecată a 19 inculpati, 11 în stare de arest preventiv, urmare a destructurării unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals", precizează DIICOT.

Citit 4976 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iulie 2012 11:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.