Pericol public pe patru roţi! Un şofer conducea cu o alcoolemie de 1,49 la mie

Pericol public pe patru roţi! Un şofer conducea cu o alcoolemie de 1,49 la mie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alcoolul şi volanul nu se exclud unul pe altul, ci pot face chiar casă bună! Asta a crezut un gălăţean în vârstă de 40 de ani, care şi-a pus îndemânarea şi reflexele la încercare, lansându-se într-o cursă nocturnă pe strada Siderurgiştilor.

Daniel T. a reuşit să conducă până în momentul în care a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie, care a avut curiozitatea că afle cum reuşeşte bărbatul să şofeze pe o traiectorie atât de sinuoasă.

Mirosul de alcool le-a dat de înţeles poliţiştilor că aveau în faţă un conducător auto care îşi făcuse curaj să se urce la volan. "Fiind testat cu aparatul Drager, rezultatul a fost de 1.49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul de Urgenţă în vederea recoltării probelor biologice", declară cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Daniel T. este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi riscă să rămână pieton o bună perioadă de timp. Acesta a fost al doilea caz de alcoolemie peste 1.00 mg/l depistată de poliţişti de la începutul acestei săptâmâni după ce Daniel M., de 23 de ani, din Matca, a fost prins conducând deşi avea 1,25 mg/l alcool în aerul respirat.

Citit 1605 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2012 20:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.