Scăldatul în Dunăre, un pericol! Bărbat înghiţit de apele fluviului

Scăldatul în Dunăre, un pericol! Bărbat înghiţit de apele fluviului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tragedia s-a petrecut la finele săptămânii trecute, în timp ce victima se afla cu familia la scăldat, în zona Plajei Lipoveneşti din Brăila. Ca orice înotător pasionat, Vasile L., de 62 de ani, s-a aruncat în apele fluviului ca să se răcorească, numai că, după ce a înotat circa 100 de metri în aval, a dispărut în adâncuri.

Speriaţi, membrii familiei au sunat la Poliţia Transporturi Galaţi. După ce au aflat circumstanţele în care Vasile L. a fost înghiţit de ape, oamenii legii împreună cu echipaje ale ISU şi pescari au cercetat zona în care dispăruse bărbatul. Căutările au fost zadarnice, anchetatorii presupunând că trupul omului fusese luat de curenţii puternici.

Presupunerile le-au fost confirmate două zile mai târziu, când cadavrul bărbatului a ieşit la suprafaţă, în zona Port Bazinul Nou Galaţi. Potrivit cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei în vederea stabiliri cauzelor morţii. În funcţie de rezultat, anchetatorii vor da soluţia legală în acest caz.

Citit 2015 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Iulie 2012 10:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.