Trei persoane reţinute în timp ce vindeau 600 gr de cannabis

Trei persoane reţinute în timp ce vindeau 600 gr de cannabis
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri seară, procurorii DIICOT Galaţi au emis mandate de reţinere pentru Marian Marius Giuşcă, Cristian Dumitran şi Bogdan Lungeanu, toţi acuzaţi de trafic de droguri.

Cei trei au fost prinşi în flagrant când încercau să vândă 602,5 grame de cannabis. În urma cercetărilor efectuate de procurori a reieşit faptul că, în cursul lunii iulie 2012, inculpatul Marius Marian Giuşcă a fost în Olanda, de unde a achiziţionat cantitatea de un kilogram de rezină de cannabis, cu scopul revânzării acesteia în România. Inculpatul Giuşcă a introdus cannabisul, în mod fraudulos, în România, după care a căutat să îl valorifice prin intermediul inculpatului Cristian Dumitran, o mai veche cunoştinţă, ambii fiind originari din localitatea Isaccea, judeţul Tulcea. Acesta din urmă a apelat, la rândul său, la un alt prieten pentru a vinde drogurile. În acest fel cannabisul a ajuns la Bogdan Lungeanu, care lucra în calitate de barman la restaurantul Cafe Milanesse din Galaţi. Marius Marian Giuşcă i-a livrat droguri, în mod repetat, lui Cristian Dumitran, fie în mod direct, fie prin intermediul martorului Adrian Matei, acesta din urmă ocupându-se de valorificarea lor prin intermediul inculpatului Bogdan Lungeanu.

Procurorii DIICOT Galaţi au început urmărirea penală faţă de Marius Marian Giuşcă, Bogdan Lungeanu şi Cristian Dumitran şi vor cere în cursul zilei de sâmbătă şi arestarea lor pentru 29 de zile. Rămâne de văzut ce va decide instanţa de judecată în acest caz.

Citit 3254 ori Ultima modificare Duminică, 22 Iulie 2012 02:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.