Doi soferi sunt cercetaţi penal după ce au încălcat legea din cauza alcoolului

Doi soferi sunt cercetaţi penal după ce au încălcat legea din cauza alcoolului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi gălăţeni au ajuns să aibă dosare penale după ce le-au atras atenţia poliţiştilor nu din cauza faptului că şofau băuţi, ci pentru că au fost implicaţi în evenimente rutiere.

Primul care a "călcat pe bec" a fost Dumitru B., de 39 de ani, care a pierdut controlul volanului în timp ce conducea pe DJ 242, la Viile. Maşina în care se afla bărbatul împreună cu un amic s-a răsturnat într-o curbă, pasagerul din dreapta, un bărbat de 24 de ani, fiind rănit şi dus la spital. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au testat pe şofer cu aparatul Drager şi au aflat cu această ocazie că omul avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,87 mg/l, motiv pentru care i-au întocmit dosar penal. El este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Tot pentru că nu s-a putut abţine de la băutură a greşit şi un alt gălăţean, Georgel T., de 27 de ani, oprit în trafic pentru că viteza maşinii lui pe strada Brăilei era de 75 km/h, în condiţiile în care limita era de 60 km/h. Echipajul de poliţie a putut afla cu ocazia controlului că şoferul era puţin ameţit, având o alcoolemie de 0,42 mg/l.

Citit 1671 ori Ultima modificare Luni, 23 Iulie 2012 15:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.