ATENŢIE, SE LUCREAZĂ! Maşinile parcate împiedică asfaltarea pe Brăilei

ATENŢIE, SE LUCREAZĂ! Maşinile parcate împiedică asfaltarea pe Brăilei
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Miercuri, Serviciul Public Ecosal a fost nevoit să ceară ajutorul societăţii Gospodărire Urbană, din cauză că una dintre maşinile parcate în parcarea cu plată din zona blocurilor A împiedica lucrările de frezare şi asfaltare a străzii Brăilei. Cu toate că lucrările erau programate, iar zona era semnalizată ca fiind în lucru, proprietarul unei maşini s-a încăpăţânat să îşi parcheze automobilul acolo. „Nu ne puteam desfăşura activitatea, aşa că am contactat societatea Godpodărire Urbană, care se ocupă de tractări. A fost singurul caz de acest gen astăzi”, ne-a explicat şefa secţiei Întreţineri şi Reparaţii Urbane, ing. Daniela Ursăchel.

Reamintim că săptămâna aceasta Ecosal are în program lucrări de frezare şi asfaltare pe strada Brăilei, între Bulevardul George Coşbuc şi Inelul de Rocadă.

Nu este prima dată când maşinile parcate încurcă lucrările Ecosal, săptămâna aceasta. Luni, o maşină parcată pe trotuar a ţinut în loc finalizarea montării unor stâlpi pe zona pietonală a străzii Saturn.

Citit 2341 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Septembrie 2015 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.