Doi tineri au rămas paralizaţi după ce s-au aruncat în apă

Doi tineri au rămas paralizaţi după ce s-au aruncat în apă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Doi tineri, de 23 şi de 25 de ani, unul din Barboşi şi altul din Independenţa, au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Bucureşti, după ce au suferit traumatisme grave ale coloanei vertebrale. Bărbaţii s-au aruncat cu capul înainte în apele unul râu, posibil Siret, fără a şti ce adâncime are apa în acea zonă. Din păcate, cei câţiva centimetri de apă nu au putut atenua îndeajuns contactul cu solul, tinerii rămânând paralizaţi de la gât în jos. Cele două accidente, care au avut loc duminică la prânz, nu au legătură unul cu altul.
Citit 2565 ori Ultima modificare Luni, 23 Iulie 2012 20:23

2 comentarii

 • postat de pescarita2008
  Marți, 24 Iulie 2012 12:15
  nu se da o avertizare nui prima data cand seintimpla asa ceva..anul trecut la liesti un b sa aruncat la fel in barlad nici in ziua de azi nu sia mai revenit ,e paralizat de la gat in jos.si nui singurul un altul de8 ani a decedat pe loc.daca sar pune niste avertizari poate tinerii sar gandi de2 ori inainte sa se arunce in apa cu capu...
  0
  0
  Raportează
 • postat de gălățeanu
  Luni, 23 Iulie 2012 18:27
  Am citit o carte despre o nemțoaică care a pățit așa ceva. Cu toate condițiile pe care le au ei, nu a murit, a rămas paralizată și nu a mai putu fi recuperată. Și-a pierdut tinerețea, și-a îndepărtat familia, și-a ratat viața. A spus că a ajutat-o credința dar, e foarte greu să ajungi la asta.
  Dintr-un fapt banal, pe care l-au mai făcut atâția alții înaintea ta, poți să piezi tot. Să dea Dumnezeu mai mult noroc, celor doi tineri.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.