Primăria avertizează! Traficul la Inelul de Rocadă va fi deviat treptat

Primăria avertizează! Traficul la Inelul de Rocadă va fi deviat treptat
foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Devierea traficului de pe segmentul Inelul de Rocadă - Spitalul Judeţean va fi pusă în aplicare la parametrii anunţaţi pe măsura avansării lucrărilor la reţeaua de canalizare


Dacă luni dimineaţă aţi avut drum prin zona Inelului de Rocadă şi eraţi ferm convinşi că va trebui să ocoliţi câţiva kilometri din cauza lucrărilor anunţate de Primărie, dar aţi constat că nu s-a schimbat mai nimic, să ştiţi că nu este o glumă a municipalităţii! Devierea traficului pe segmentul Inelul de Rocadă - Spitalul Judeţean, din cauza lucrărilor la reţeaua de canalizare, anunţată ca fiind valabilă de luni, 6 august, până pe 15 august, va intra în vigoare pe măsură ce lucrările vor avansa. Pe porţiunea afectată nu circulau ieri doar autobuzele şi troleibuzele, ci şi microbuzele maxi-taxi, precum şi autoturismele, traficul fiind restricţionat pe o singură direcţie, care a fost demarcată în două, pentru ambele sensuri, de urcare şi coborâre.

"Deoarece lucrările sunt abia la început, s-a considerat că nu este necesară devierea din start a traficului. Groapa necesară lucrărilor va avea 8-9 metri şi în consecinţă se va impune, cel mai probabil, pentru siguranţa şantierului, ca atunci când operaţiunile vor avansa, să fie redirecţionată circulaţia în totalitate", ne-au precizat surse din cadrul Primăriei Galaţi.

Traseele stabilite de municipalitate prevăd devierea traficului pe următoarele rute: Inelul de Rocadă - Prelungirea Brăilei - str. Oltului - strada Brăilei (pe la farmacia non-stop de la spital) şi str. Brăilei - str. Stadionului - bd. Cloşca - Inelul de Rocadă.

 

Citit 2937 ori Ultima modificare Luni, 06 August 2012 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.