Un tânăr a fost împuşcat cu un pistol cu bile

Un tânăr a fost împuşcat cu un pistol cu bile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un localnic din Cişmele a fost rănit uşor în urma unei altercaţii care a avut loc în seara zilei de 15 august. Tânărul a fost victimă într-un conflict în cadrul căruia un alt individ a folosit un pistol cu bile de cauciuc. Victima, de 22 de ani, a suferit o plagă lombară care nu a necesitat internarea în spital. Poliţiştii Serviciului Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase fac cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat totul şi pentru a-i trage la răspundere pe vinovaţi.

Citit 1625 ori Ultima modificare Joi, 16 August 2012 17:41

2 comentarii

 • postat de Brutalistu
  Marți, 21 August 2012 13:13
  Super la obiect comentariul, imi place ca mai exista oameni normali, nu numai idioti spalati pe creiere de MAI ca armele nu sunt bune pentru cetateni...
  0
  0
  Raportează
 • postat de crayven
  Vineri, 17 August 2012 12:38
  Alt netot cu arma obtinuta de cine stie unde.
  "Vai domnu' parlamentar nu e asa ca legea armelor trebuie inasprita ?"
  "Desigur domnu' reporter! Impedicam politia sa isi faca treaba si mai si punem restrictii celor ce vor sa se apere cu ceva contra infractorilor !"
  "Vai domnu' parlamentar ce destept sunteti. Ce parere aveti domnu' parlamentar din asa-zisa opozitie dar care aveti aceeasi mentalitate imbecila?"
  "Desigur noi parlamentarii trebuie sa avem acces la arme chiar daca avem bani de 10 bodyguarzi si 3 masini blindate. Si cei ca Nastase trebuie sa aiba cu ce se impusca in cap ( clar cat de sanatos e, nu? )"

  Si asa infractorii obtin arme si tot omoara, ranesc persoane nevinovate si oile stau si urla ca "se dau armele legale prea usor".
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.