Unde vor fi amplasate radarele în weekend

Unde vor fi amplasate radarele în weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În acest weekend şoferii care au treabă prin oraş sau prin judeţ trebuie să fie atenţi la cât de tare calcă pedala de acceleraţie pentru că, în acest weekend, toate cele 13 radare aflate în dotarea Poliţiei Rutiere Galaţi vor fi pe traseu. Conform datelor furnizate de purtătorul de cuvânt de la Poliţia Rutieră Galaţi, Aurelian Ropotan, radarele pot fi întâlnite şi în puncte fixe, dar şi în mers atât în Galaţi, cât şi în judeţ. Subinspectorul Aurelian Ropotan ne-a comunicat că radarele fixe vor putea fi întâlnite sâmbătă pe strada Domnească, strada Brăilei şi Bulevardul Marea Unire. „Vor fi echipaje şi pe DN 25 pe raza comunelor Independenţa şi Lieşti, pe DN 26 la Tuluceşti şi Brăneşti, pe DE 581 la Priponeşti, pe DN24D la Bălăbăneşti şi pe DJ 251 la Cudalbi şi Smârdan. De asemenea, pot fi întâlnite radare şi în Tecuci, Bereşti şi Târgu Bujor”, ne-a explicat Aurelian Ropotan.

Conform sursei citate, radarele vor fi amplasate şi duminică în puncte fixe pe străzile Tecuci, Movilei şi 1 Decembrie 1918. În judeţ, echipajele Poliţiei Rutiere pot fi întâlnite pe DN 25 la Piscu şi Umbrăreşti, pe DN 26 la Ijdileni şi Măstăcani, pe DE 581 la Munteni, pe DN24D la Cuca şi pe DJ 251 la Pechea şi Cudalbi.

Aşadar, dragi şoferi, atenţie sporită la pedala de acceleraţie pentru a evita acumularea de puncte şi amenzile poliţiei rutiere.

Citit 1433 ori Ultima modificare Vineri, 24 August 2012 18:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.