Răzbunare ţigănească pe Movilei. Vezi care a fost mărul discordiei!

Răzbunare ţigănească pe Movilei. Vezi care a fost mărul discordiei!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr de 21 de ani din Galaţi a ajuns în spital după ce, spune el, o gaşcă de circa zece indivizi l-a snopit în bătaie pe strada Movilei. Gheorghe Şerban susţine că totul i s-a tras de la "Rambo", un vecin care i-ar fi cerut cu împrumut maşina, pentru o cursă la Bucureşti. "Luni seara a venit şi a zis că el nu are asigurare pentru a lui. I-am spus că nu i-o dau. Marţi m-a invitat la un skandenberg, dar am refuzat, iar miercuri dimineaţă am văzut că era un cauciuc tăiat la maşină. Nu mi-am dat seama cine ar fi putut să facă asta şi m-am dus în piaţă să cumpăr altul. Pe Movilei m-am întâlnit cu cunoştinţa. Era cu vreo opt-nouă inşi şi au tăbărât pe mine. M-au lovit cu picioarele şi cu un levier. A recunoscut că din cauza maşinii e supărat pe mine", susţine Gheorghe Şerban.

Victima şi soţia sa sunt convinşi că agresorii sunt cei care au tăiat şi cauciucul maşinii. "Un vecin care stă alături de noi şi are camere de supraveghere a spus că l-a surprins pe camere când tăia cauciucul maşinii. Vrem să ni se facă dreptate!", spune Paulina Marin, soţia lui Gheorghe.

Proprietarul maşinii în jurul căreia s-a iscat întreg scandalul este acum internat la Neurochirurgie, el având un traumatism cranio-facial şi cerebral, precum şi multiple leziuni toracice. Omul a fost audiat de poliţişti, care au identificat deja patru suspecţi. "Din primele cercetări se pare că acest conflict ar fi pornit de la vânzarea unei maşini. Victimei i s-a pus în vedere că îşi poate scoate certificat medico-legal, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale urmând a se lua măsurile legale", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 3290 ori Ultima modificare Joi, 13 Septembrie 2012 16:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.