Hoţii de calorifere

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean a reclamat, vineri, prin apelul unic de urgenţă 112, faptul că dintr-un bloc din zona turnului de televiziune, cinci indivizi au furat două calorifere şi au plecat cu ajutorul unei Dacii 1300. Maşina suspecţilor a fost dată în urmărire locală.

Jandarmii au organizat o pândă în zona „Dacia Nalba”, presupunându-se că bărbaţii vor încerca să vândă caloriferele la un centru de colectare a fierului de pe strada Garofiţa.

În scurt timp, maşina cu cei cinci suspecţi reclamaţi a fost oprită în trafic. În portbagaj au fost găsite caloriferele despre care se presupunea că fuseseră furate.

Cei cinci suspecţi, au vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani şi sunt toţi din Galaţi, fără antecedente, Proprietarul maşinii, P.M., a declarat că, în timp ce repara maşina, au venit prietenii lui şi i-au propus să meargă cu ei în zona turnului de televiziune pentru a lua caloriferele pe care puseseră ochii.

Echipajul de jandarmi i-a invitat pe cei cinci la sediul Jandarmeriei Galaţi, unde le-a făcut acestora dosare penale pentru furt calificat, documente care au fost înaintate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Citit 737 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.