Vineri, gratuit cu "Viaţa liberă": revista "Weekend Magazin"

Vineri, gratuit cu "Viaţa liberă": revista "Weekend Magazin"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri, 26 octombrie, apare o nouă ediţie a suplimentului gratuit Weekend Magazin! În cele 24 de pagini ale revistei, care se distribuie împreună cu "Viaţa liberă", puteţi citi lucruri inedite despre Delta Dunării, informaţii privind construcţia şi arhitectura Castelului Peleş, câteva sfaturi utile pentru cei care-şi doresc succes în carieră, mai multe despre "programul Rabla", dar şi ce trebuie să facem când călătorim în străinătate pentru a preîntâmpina surprizele neplăcute.

Aflaţi împreună cu noi cine a inventat periuţa de dinţi, câteva lucruri interesante despre istoria pizzei, dar şi despre Jocurile Olimpice din antichitate. Nu lipsesc sfaturile pentru întreţinerea casei, cum ar fi proprietăţile de curăţare ale sucului de lămâie, dar şi câteva trucuri pentru a scăpa de praful omniprezent.

Doamnele şi domnişoarele află cum să se îmbrace pentru a-şi pune în valoare atuurile şi pentru a-şi ascunde defectele, cum să se demachieze corect, dar şi cum greutatea le-ar putea influenţa negativ fertilitatea.

Nu i-am uitat nici pe bărbaţi, care pot afla din Weekend Magazin cum să evite obiceiurile care fac din erecţie o problemă. Şi pentru că se apropie Halloweenul, aflaţi, din pagina de Gastronomie, ce plantă magică era folosită în Evul Mediu, în bucătărie şi nu numai, pentru a lupta împotriva vrăjitoarelor.

Interviul săptămânii este cu vedeta Pro TV Amalia Enache, de la care aflaţi ce i-a schimbat viaţa şi cum să trăim sănătos.

Evident, suplimentul conţine şi programele TV pentru o săptămână, aşa cum deja v-aţi obişnuit.

Suplimentul Weekend Magazin a fost recent reorganizat din punct de vedere al conţinutului editorial, se distribuie în fiecare VINERI împreună cu ziarul Viaţa liberă şi se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi.

Lectură plăcută!

Citit 1871 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Octombrie 2012 20:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.