Tupeu maxim la 17 ani! Vezi cum a devenit un adolescent de cinci ori infractor în câteva minute

Tupeu maxim la 17 ani! Vezi cum a devenit un adolescent de cinci ori infractor în câteva minute
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr de numai 17 ani din Galaţi a trecut în tabăra infractorilor după o beţie care l-a împins mai apoi la alte fapte necugetate, cu iz penal. Bine ameţit de alcool, la primele ore ale dimineţii, tânărul a furat o maşină parcată pe o stradă din municipiu şi a plecat cu ea la plimbare. În Micro 19, a fost observat de o patrulă a Secţiei 3, care remarcând deplasarea sinuoasă a autoturismului, a încercat să-l oprească. Tânărul şofer nu s-a lăsat cu una cu două, şi a încercat să fugă, dar în momentul în care a efectuat manevra de mers înapoi a lovit o maşină parcată. Adolescentul a fost imobilizat în momentul în care a părăsit maşina încercând să scape cu fuga. Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor, care au constatat că tânărul care abia coborâse de la volan era înarmat şi nu îndeplinea nicio condiţie pentru a şofa.

"Asupra sa a fost găsit un brici cu lama de 25 de centimetri, iar în urma audierilor poliţiştii au stabilit că autoturismul fusese furat. Cu ocazia verificării în bazele de date a reieşit că minorul nu posedă permis de conducere. Fiind testat cu aparatul Drager rezultatul a fost de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat", a explicat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Băiatului i-a fost întocmit un dosar penal în care este acuzat de nu mai puţin de cinci infracţiuni: furt calificat, distrugere, port ilegal de armă albă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Dat fiind numărul mare de fapte penale comise dintr-un foc de adolescent, poliţiştii l-au reţinut iniţial în arestul IPJ, dar procurorii au dispus ulterior cercetarea sa în libertate.

Citit 2211 ori Ultima modificare Vineri, 26 Octombrie 2012 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.